Testimoniale


Doresc sa felicit pe Domnul Nata Adrian pentru foarte frumoasa colaborare pentru inchiriera unei locuinte,de profesionalismul acordat si mai ales de caracterul de care a dat dovada exact cum este descris si pe pagina societatii.Il recomand pentru punctualitatea, fotografiile realizate (foarte profi),promovarea si atentia pentru fiecare detaliu.O persoana deosebita care se reflecta in munca depusa in relatia cu clientul. Va multumesc si va recomand cu multa caldura. Melinda Lazar

Melinda Lazar


Simt nevoia sa astern aceste ganduri, din profonda stima si apreciere pentru cel care m-a ajutat sa imi inchiriez apartamentul. Suntem plecati din tara de un mare numar de ani si acest lucru ne-a pus dificultati in a inchiria fostul nostru apartament unde am locuit in Romania. Domnul Nata Adrian ne-a fost recomandat de un prieten care apelase la serviciile dumnealui si care erea foarte multumit de colaborarea lor. Asa ca l-am contacta si am reusit sa colaboram excelet fara sa ne vedem fizic. Am avut incredere totala in dumnealui si am avut dreptate. Nu m-a dezamagit nici o clipa. Serios, cinstit , cu o mare experienta in relatia cu clientii, mereu atent la criteriile si standardele noastre, ne-a ajutat sa inchiriem apartamentul nostru intr-un timp relativ scurt. Desi primii chiariasi nu au fost seriosi si au avut dificultati in respecarea conditiilor contractuale, dumnealui ne-a acompaniat pe toata perioada cu mare responsabilitate si ulterior, a prestat serviciile de intermediar intr-o noua inchiriere, fara a ne mai percepa o noua taxa. Putini oameni din Romania nu ar fi profitat de situatia noastra si nu ar fi incercat sa foloseasca aceasta oportunitatea pentru a-si rotunji incasarile. Bravo pentru onestitate si caliatate serviciilor ! Recomand firma SINCRONIMOBILIARE si Domnu NATA ADRIAN, tuturor celor care au nevoie de serviciile unei agentii sau agent imobiliar in orice tranzactie specifica. Cu stima si cordialitate, Expert in Fizica Medicala, PhD Vasile Madalina.

VASILE MADALINA


Doresc sa felicit pe Domnul Adrian Nata pentru frumoasa colaborare la cumpararea si vanzarea unei locuinte.O persoana deosebita,cinstit,corect,care da dovada de profesionalism in munca depusa in relatia cu clientul.Recomand firma SINCRONIMOBILIARE.Multumesc Domnului Adrian Nata pentru colaborare si va recomand cu multa caldura.Ecaterina Mina

ECATERINA MINA


Relatia cu agentul Sincron dl.Nata a decurs excelent:promptitudine,profesionalism. Recomand aceasta agentie imobiliara.

Luminita Ciutu


Am colaborat excelent cu dl Nata Adrian . Am apelat la serviciile agentiei pentru a vinde o garsoniera . Dl Nata ne-a consiliat in privinta pretului corect de vanzare, a gasit clientul potrivit, ne-a ajutat in vederea obtinerii documentelor necesare , a tinut permanent legatura cu noi si cumparatorul pe tot parcursul tranzactiei . Noi suntem din alta localitate si ne-a fost de mare ajutor ca am nu am fost nevoiti sa facem drumuri suplimentare in Bucuresti . Multumim pentru profesionalism !????

Bojan Gabriela


Multumim pentru colaborare domnului Adrian Na??! Totul a decurs foarte bine pentru inchirierea apartamentului! Recomandam Agentia Sincron si pe domnul Adrian Na??! Multumim!

Zorzoliu Raluca


Felicitarii d-le Adrian Nata! Sunteti un adevarat ptofesionist! Serios, cunoscator, priceput in acest domeniu!!Pentru oricefel de relatii privind activitatea dvs. Puteti sa ma solicitati oricand Felicitari!!!!Meritati o promovare!!!

Doru Giurgea


Cum a decurs relația dumneavoastră cu agentul Sincron Imobiliare?
Vă invităm să adăugați un testimonial în formularul de mai jos.