Ofertă tranzacționată.

Vânzare garsonieră mobilată în bloc nou, vizavi de metrou Grigorescu

Localizare: Aleea Eprubetei
Vizualizări: 1464
ID: SIN2714
Actualizat: 09-10-2020
47.000 Preț negociabil
Tranzacționat la 45.500

Caracteristici


  • Etaj:2/7
  • Suprafața totală:36.55 m2
  • Suprafața utilă:36.55 m2
  • Anul construcției:2009
  • Condiție:Excelenta
  • Nr. Camere:1
  • Nr. Băi:1
  • Nr. balcoane:0
  • Compartimentare:Decomandat

Detalii


Garsonieră în bloc nou, construit în 2009, situat vizavi de metrou Nicolae Grigorescu, în plan secund față de bulevardul Camil Ressu; etajul 2/7, decomandat, cu bucătăria închisă separat, o baie cu geam pentru aerisire, 36.55 mp; garsoniera se vinde mobilată și utilată complet, exact ca în fotografiile atașate: aragaz, frigider, mașină de spălat rufe; dispune de Centrală Termică proprie, întreținerea fiind foarte mică, și de un aparat de aer condiționat.

Interiorul se prezintă în condiții foarte bune, curat, cu îmbunătățiri moderne: gresie, faianță, termopan, ușile interioare sunt păstrate în stare bună; mobila de asemenea, în condiții bune: cu pat și canapea în cameră, dulap; bucătăria e mobilată pe comandă, nu e deschisă cu livingul și e echipată complet.

Blocul e retras de la bulevard, fără zgomot cauzat de trafic, se află pe Aleea Eprubetei, foarte aproape de metrou Nicolae Grigorescu - 3 minute de ieșirea Ilioara, de asemenea aproape de Parcul IOR/Titan - 6-7 minute, cu piața Matei Ambrozie vizavi; în vecinătate școala Nicolae Labiș, liceul Dante Aligheri, grădinița 241.

În același bloc agenția noastră își are biroul de 9 ani de zile și pot să vă spun că nu sunt probleme. Lucrăm complexul încă din 2009, administrația e responsabilă, fără costuri de mentenanță, doar întreținerea afișată care va fi maxim 100 de Lei, în oricare lună a anului, iar gazele, fiind centrală proprie individuală, pot fi controlate ușor și oferă un confort termic sporit. Vecinii sunt liniștiți, tineri în general, iar de când suntem și noi aici nimeni nu s-a plâns de nimic.

Cheile sunt în agenția noastră, fotografiile sunt realizate acum, localizarea pe hartă e corectă, iar garsoniera e disponibilă imediat pentru vizionare și mutare. Vânzătorul acceptă orice modalitate de plată, inclusiv credit.

Prețul va mai fi negociat ușor.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Aurelia
Doresc sa ?tiu ?i eu dac? garsoniera mai este de actualitate? ?i cu cât se mai poate negocia pre?ul? Plata se face cash dar eu dispun de o suma fixa ma intereseaza garsoniera

Adrian Nata
Buna ziua, Oferta a fost tranzactionata. Mul?umim.

Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului