Anunțul nu mai este de actualitate.

Garsonieră Răsărit de Soare, cu parcare în complex, mobilată și utilată

Vizualizări: 1431
ID: SIN2361
Actualizat: 12-06-2019
42.500 Preț negociabil
Tranzacționat la 41.500

Caracteristici


  • Etaj:11/11
  • Suprafața totală:33 m2
  • Suprafața utilă:30 m2
  • Anul construcției:2009
  • Condiție:Constructie Noua
  • Nr. Camere:1
  • Nr. Băi:1
  • Nr. balcoane:1
  • Compartimentare:Semidecomandat

Detalii


Garsonieră de vânzare în complexul Răsărit de Soare din Titan (cu loc de parcare în complex inclus), situat pe Liviu Rebreanu, în imediata vecinătate a supermarketului Auchan Titan, la etajul 11/11, semidecomandată, confort 1, 33 mp, cu balcon de 3 mp inclus; la intrare are o debara pe care cei mai mulți din proprietarii din complex au mobilat-o pe comandă transformând-o în dressing, bucătăria e închisă separat.

Interiorul e curat, are finisaje standard, iar garsoniera se vinde mobilată și utilată complet, așa cum o vedeți în fotografii; cu pat dublu cu saltea și o canapea separate de un biblioraft, comodă și televizor în cameră, iar bucătăria e complet mobilată și utilată cu plită, cuptor, hotă, frigider, mașină de spălat; dispune și de un aparat de aer condiționat.

Contorizarea e individuală, complexul beneficiază de centrale termice proprii.

Odată cu garsoniera se va vinde și un loc de parcare suprateran, situat la intrarea în scară, accesul auto în complex făcăndu-se cu cartelă magnetică; complexul de locuințe e închis, păzit și supravegheat video.

Termoizolatia și hidroizolația terasei sunt de bună calitate și în decursul anilor nu au fost semnalate infiltrații sau încalzirea excesivă a locuintei pe timpul verii.

Garsoniera e disponibilă imediat, toate actele sunt pregătite pentru vânzare și se poate viziona, în principiu, oricând, cheile fiind în agenție.Prețul va mai fi negociat. Pentru investiție, garsoniera se poate închiria imediat cu 250 de Euro.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului