Anunțul nu mai este de actualitate.

Apartament cu 4 camere Titan, aleea Giurgeni

Vizualizări: 473
ID: SIN2203

75.900 Preț negociabil
Comision: 0%

Caracteristici


  • Etaj:p/4
  • Suprafața totală:80 m2
  • Suprafața utilă:77 m2
  • Anul construcției:1974
  • Condiție:Buna
  • Nr. Camere:4
  • Nr. Băi:2
  • Nr. balcoane:1
  • Compartimentare:Decomandat

Detalii


Apartament cu patru camere în bloc cu 4 etaje situat în Titan, 1 Decembrie 1918, pe aleea Giurgeni, la parter, decomandat, cu suprafață utilă de 76,7 mp și totală, incluzând balconul, de 80,5 mp; cu două grupuri sanitare, unul mic lângă bucătărie, iar cel mare la dormitoare; în bucătărie e o cămară la care se poate renunța, pentru a o mări; scara are doar două apartamente pe etaj, fiind foarte liniștită.

Apartamentul are vedere mixtă (Vest - bucătărie și sufragerie, Est - dormitoarele și balconul) și este izolat termic pe exterior de proprietar; balconul are vedere pe spatele blocului, fără trafic pietonal sau auto, către o grădină, înspre care se poate amenaja o ieșire, cu câteva trepte.

Interiorul e renovat mediu cu gresie, faianță, parchet din lemn masiv aflat în stare bună, ușă metalică la intrare, termopan, mai puțin la un dormitor și la balcon; la bucătărie sunt trase două focuri la gaze, unul pentru centrală termică; contorizarea e individuală având apometre, repartitoare și contor la gaze; daca se va monta centrală, odată cu reabilitarea termică existentă, costurile cu întreținerea vor fi foarte mici.

În preț intră și bucătăria mobilată, o canapea, un pat și două dulapuri, precum și un aparat de aer condiționat, toate în stare bună.

Noul proprietar va beneficia și de o boxă aflată la subsolul blocului și de un loc de parcare închiriat de la ADP.

Zona e liniștită, pe alee fără trafic intens, la 10-15 minute de metroul 1 Decembrie 1918 sau tramvai 23, 27, 40; în vecinătate piață, oficiu poștal, supermarketuri (Auchan, Profi) Circa 13; trei școli, două grădinițe, Liceul de Chimie peste bulevardul Pallady.

Apartamentul e nelocuit, se poate preda imediat, iar prețul va mai fi negociat, comisionul pentru cumpărător fiind zero.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului