Ofertă tranzacționată.

Vânzare apartament cu 3 camere „la cheie” Titan

Localizare: Strada Murgeni
Vizualizări: 338
ID: SIN3129
Actualizat: 10-10-2023
123.000 Preț negociabil
Comision: 0%
Tranzacționat la 121.000

Caracteristici


  • Etaj:3/4
  • Suprafața totală:67 m2
  • Suprafața utilă:62 m2
  • Anul construcției:1980
  • Condiție:Excelenta
  • Nr. Camere:3
  • Nr. Băi:2
  • Nr. balcoane:2
  • Compartimentare:Decomandat

Detalii


Vânzare apartament cu trei camere Titan, între Basarabia și Parcul IOR (Baba Novac-Brâncuși), pe Strada Murgeni, în bloc din 1980, reabilitat termic recent, la etajul 3/4, confort 1 decomandat, 67 mp (schița atașată), cu 2 băi și 2 balcoane închise.

Interiorul e renovat capital peste medie, cu toate finisajele moderne; instalația electrică a fost schimbată și s-au creat circuite separate pentru fiecare cameră, circuite separate pentru electrocasnice cu consum mare, cutie separată pentru curent slab (UTP, router, coax TV); contorul e nou cu citire radio, panou de siguranțe nou. Ușile interioare au fost schimbate, parchet de trafic greu pe hol și în camere (8 mm), gresie și faianță în băi și bucătărie. Instalația sanitară e nouă, termică, de asemenea, cu țevi de cupru.

Apartamentul se vinde mobilat și utilat complet la cheie. Bucătaria e spațioasă, cu balconul open space (11.2 mp în total), mobilată și utilată complet cu plită, cutor, hotă, frigider; mașina de spălat rufe se află în nișa de lângă baia mare. Dispune de un aparat de aer condiționat în sufragerie. Apartamentul e complet funcțional și se predă exact ca în fotografii.

Vederea apartamentului e mixtă, Est și Vest, se află pe mijlocul blocului care e și reabilitat. Scara e curată cu acces față/spate și interfon.

Zona, foarte liniștită, e retrasă de la trafic, pe stradă cu sens unic, la 5 minute de mers pe jos de Parcul IOR, 10 minute de Metrou Titan, 15 minute de Metrou Piața Muncii; în imediata vecinătate sunt grădinițe, școli, liceu; Parcul Gheorghe Petrașcu și Parcul Național cu Complexul Sportiv Lia Manoliu.

Prețul este negociabil și comisionul zero - 0%.

Vizionări se pot organiza cu programare telefonică.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului