Vânzare apartament cu 3 camere cu parcare subterană Titan

Localizare: Strada Liviu Rebreanu
Vizualizări: 223
ID: SIN2895
Actualizat: Ieri
98.000 Preț negociabil
Comision: 0%

Caracteristici


  • Etaj:6/6
  • Suprafața totală:79.44 m2
  • Suprafața utilă:72.80 m2
  • Anul construcției:2016
  • Condiție:Constructie Noua
  • Nr. Camere:3
  • Nr. Băi:2
  • Nr. balcoane:1
  • Compartimentare:Decomandat

Detalii


Vânzare apartament cu trei camere situat în bloc nou din 2016 construit în Titan, pe Strada Liviu Rebreanu, zona Auchan (lângă complexul Răsărit de Soare), la etajul 6/6+pod (mansardă), confort 1, 80 mp, decomandat (schița atașată), cu 2 băi și 1 balcon.

În prețul afișat e inclus un loc de parcare aflat în subteranul imobilului, de 12,5 mp, deținut în proprietate, intabulat separat (de asemenea schița atașată). Apartamentul se poate vinde și fără acest loc de parcare, iar prețul acestuia va fi scăzut din prețul afișat.

Apartamentul e complet funcțional iar interiorul e păstrat în condiții bune, e curat și cu finisaje moderne: gresie, faianță, parchet, termopan, ușă metalică. Dispune de centrală termică individuală, costurile cu întreținerea fiind mici; climatizarea se face cu un aparat de aer condiționat.

Apartamentul e clasificat energetic - Clasa A.

BONUS: în prețul afișat, odată cu apartamentul și parcarea, se predă prin convenție și podul corespunzător ariei apartamentului în suprafață utilă de 70 mp; accesul se face de la etajul 7 (mansardă) cu cheie, fiecărui apartament de la etajul 6 revenindu-i suprafața/volumul din podul imobilului corespunzătoare ariei apartamentului deasupra căruia se află; podul/mansarda a fost preluat de fiecare proprietar de la etajul 6 prin convenție semnată cu dezvoltatorul proiectului imobiliar, convenție în care e precizată folosința gratuită în exclusivitate pe toată durata de existență a construcției.

Accesul în scara blocului se face cu interfon și e supravegheată video; accesul în parcarea subterană se face cu telecomandă.

Blocul se află pe Liviu Rebreanu, foarte aproape de intersecția cu Bulevardul 1 Decembrie 1918, în vecinătatea complexului comercial Auchan și, mai nou, LIdl - Brățării; metroul Titan și parcul IOR se află la 3 stații de tramvai sau la 20-25 de minute de mers pe jos; în imediata vecinătate se află un alt parc, amenajat recent de primărie - „Parcul Teilor”.

Prețul este negociabil iar comisionul pentru cumpărător este zero.

Colaborăm cu agențiile imobiliare.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului