Ofertă tranzacționată.

Vânzare apartament cu 3 camere Confort City

Localizare: Splaiul Unirii 9 - Popesti Leordeni
Vizualizări: 250
ID: SIN2752
Actualizat: 13-01-2021
65.000 Preț negociabil
Comision: 0%
Tranzacționat la 66.250

Caracteristici


  • Etaj:8/11
  • Suprafața totală:102 m2
  • Suprafața utilă:88 m2
  • Anul construcției:2008
  • Condiție:Constructie Noua
  • Nr. Camere:3
  • Nr. Băi:2
  • Nr. balcoane:1
  • Compartimentare:Decomandat

Detalii


Prețul de tranzacționare a inclus și un loc de parcare suprateran.

Agenția noastră oferă spre vânzare un apartament cu 3 camere în complexul Confort City, situat pe Splaiul Unirii nr. 9, în bloc din 2008, la etajul 8/11, confort 1 sporit, 102 mp, cu balcon de 14 mp, două grupuri sanitare.

Interiorul e renovat complet acum, cu toate finisajele noi și proaspăt zugrăvit, fără a mai fi necesară vreo investiție înainte de mutare; dispune de centrală termică proprie nouî, asigurând costuri de întreținere mici, odată cu un confort termic sporit; orientarea apartamentului e pe Răsărit, fiind foarte luminos.

Accesul în parcare se face cu barieră, are pază, iar complexul e recunoscut pentru siguranța pe care o oferă copiilor, fiind închis cu gard. În cadrul complexului e amenajat spațiu de joacă pentru copii și o zonă verde (foto atașat), de asemenea există grădiniță, supermarket, sală de fitness, coafor, frizerie.

Intrarea înspre complex se face dinspre Theodor Pallady pe noul pod Nicolae Teclu (care a redus timpul și distanța care trebuia să fie parcursă); din Splaiul Unirii, după Târgul Auto și Pasajul Grigorescu dacă se vine din centru sau dinspre Sălăjan; de asemenea se poat intra și din Popești Leordeni. Pentru pietoni există transport în comun, mașina 223 - cu traseu pâna la CET Sud Vitan, cu mai multe stații, inclusiv la metrou Mihai Bravu. Accesul spre centrul orașului București se face pe Splai. Sunt 10 km până în Piața Unirii cu 5 semafoare.

Apartamentul e liber, cheile sunt în agenția noastră și se poate viziona oricând, cu o confirmare telefonică. Actele sunt pregătite, apartamentul e disponibil imediat pentru mutare, nemaifiind necesară nicio renovare.

Comisionul pentru cumpărător este zero.

Colaborăm cu orice coleg agent imobiliar din piață care are client și oferim toate informațiile necesare prezentării către potențialii cumpărători, plus comision.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului