Anunțul nu mai este de actualitate.

Vânzare 3 camere în bloc nou vizavi de metrou Nicolae Grigorescu

Localizare: 3 minute metrou grigorescu
Vizualizări: 1006
ID: SIN2488
Actualizat: 13-06-2019
85.000 Preț negociabil
Tranzacționat la 82.500

Caracteristici


  • Etaj:1/7
  • Suprafața totală:73 m2
  • Suprafața utilă:67 m2
  • Anul construcției:2009
  • Condiție:Constructie Noua
  • Nr. Camere:3
  • Nr. Băi:1
  • Nr. balcoane:2
  • Compartimentare:Semidecomandat

Detalii


Apartament cu trei camere în bloc nou, construit în 2009, situat vizavi de metrou Nicolae Grigorescu, în plan secund față de bulevardul Camil Ressu; etaj 1/7, semidecomandat, cu bucătăria închisă separat, o baie cu geam pentru aerisire, 73 mp cu două balcoane de câte 3 mp fiecare; apartamentul se vinde mobilat și utilat complet, exact ca în fotografiile atașate; dispune de centrală termică proprie și un aparat de aer condiționat.

Interiorul se prezintă în condiții bune, exceptând uzura normală, are gresie, faianță, termopan, ușile interioare sunt păstrate în stare bună; se vinde mobilat și utilat complet cu aragaz, frigider, mașină de spălat rufe, un televizor; canapea și mobilă de sufragerie, iar în ambele dormitoare paturi de mijloc, dulapuri și comode; bucătăria e mobilată pe comandă, nu e deschisă cu livingul, locul de luat masa fiind în sufragerie, lângă intrarea în bucătărie.

Blocul e retras de la bulevard, fără zgomot cauzat de trafic, se află pe Aleea Eprubetei, foarte aproape de metrou Nicolae Grigorescu - 3 minute de ieșirea Ilioara, de asemenea aproape de Parcul IOR/Titan - 6-7 minute, cu piața Matei Ambrozie vizavi; în vecinătate școala Nicolae Labiș, liceul Dante Aligheri, grădinița 241.

În același bloc agenția noastră își are biroul de 8 ani de zile și pot să vă spun că nu sunt probleme. Lucrăm complexul încă din 2009, administrația e responsabilă, fără costuri de mentenanță, doar întreținerea afișată care e 100 - 150 de lei, în orice lună a anului, iar gazele, fiind centrală proprie individuală, pot fi 3, maxim 400 de lei în lunile geroase de iarnă pentru acest apartament cu trei camere. Vecinii sunt liniștiți, tineri în general, iar de când suntem și noi aici nimeni nu s-a plâns de nimic.

Cheile sunt în agenția noastră, fotografiile sunt făcute acum, localizarea pe hartă e corectă, iar apartamentul e disponibil imediat pentru vizionare și mutare. Vânzătorul acceptă orice modalitate de plată, inclusiv credit Prima Casă.

Prețul va mai fi negociat.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului