Ofertă tranzacționată.

Vânzare apartament cu 2 camere Răsărit de Soare, loc parcare inclus

Localizare: Liviu Rebreanu 46-58
Vizualizări: 914
ID: SIN2449
Actualizat: 17-07-2019
65.000
Comision: 0%
Tranzacționat la 63.000

Caracteristici


  • Etaj:10/11
  • Suprafața totală:58.5 m2
  • Suprafața utilă:55.5 m2
  • Anul construcției:2009
  • Condiție:Constructie Noua
  • Nr. Camere:2
  • Nr. Băi:1
  • Nr. balcoane:1
  • Compartimentare:Decomandat

Detalii


Agenția noastră oferă spre vânzare cea mai mare variantă de apartament cu 2 camere (ceea ce i-a permis proprietarului sa-l transforme în 3) din complexul Răsărit de Soare, cu suprafață de 59 mp, la etajul 10/11 cu vedere spre Liviu Rebreanu, peste construcțiile existente în zonă. Un loc de parcare suprateran e inclus în prețul afișat.

Complexul e unul dintre cele mai mari cartiere din Sectorul 3 cu aproape 1000 de unități locative împărțite în 11 scări, a fost construit în 2009, e situat pe strada Liviu Rebreanu la nr. 46-58, lângă supermarketul Auchan, e închis cu gard, păzit și supravegheat video, iar accesul auto se face cu barieră acționată cu o cartelă magnetică. Constructorul e Conarg, o societate cu peste 30 de ani tradiție în imobiliare, construind în peste 30 de orașe din țară ca Timișoara, Brașov, Constanța, Pițești sau Ploiești. Cele mai importante proiecte rezidențiale și comerciale din capitală sunt Ikea Băneasa, Stejarii Country Club, Victoriei Office Building, Orhideea Towers, Quadra Place 1 și 2. Podul de la Mihai Bravu, peste Splaiul Unirii, e cel mai important proiect de infrastructură. Complexul Răsărit a împlinit 10 ani de existență în piață iar majoritatea proprietarilor sunt mulțumiți. Cei mai mulți dintre ei sunt tineri, cu venituri medii sau peste, iar paza și supravehgherea de care beneficiază oferă siguranță copiilor; un spațiu de joacă pentru copii e amenajat în incintă. În vecinătate sunt gradinițe, școli și liceu.

Apartamentul care se vinde e situat în scară de mijloc, cu 4 apartamente pe nivel, foarte luminos camerele având geamuri de sus până jos, orientarea cardinală fiind către Nord-Est cu soarele dimineața; se află la penultimul etaj cu vedere panoramică peste cartier; e confort 1 sporit având aproximativ 59 mp, inclus balconul de 3 mp, iar structurarea apartamentului (schița la cerere) a permis amenajarea apartamentului în 2 dormitoare și living cu bucătăria deschisă (au fost construiți doi pereți ușori și închisă astfel o parte din living; dacă cumpărătorul va fi cu numerar și îi va plăcea împărțirea actuală, îl poate cumpăra așa, dacă va fi cu credit, se poate reveni foarte ușor la compartimentarea din cadastrul proprietății - proprietarul asigură asta, putându-se astfel accesa creditul).

Interiorul e zugrăvit proaspăt, are finisajele standard pe care le-a oferit dezvoltatorul cu gresie, faianță, parchet, termopan, ușă metalică. Apartamentul e curat, putând fi locuit imediat. Dispune de 2 aparate de aer condiționat, iar încălzirea se face prin centrală termică de bloc ceea ce asigură un confort termic sporit, fără pierderi de agent termic care să încarce facturile. Contorizarea e individuală așa că se poate controla costul în funcție de nevoi.

Apartamentul se vinde nemobilat și neutilat.

Un loc de parcare situat în incinta complexului, foarte aproape de intrarea în scară, fapt ce îți oferă posibilitatea de a-ți vedea mașina din balcon, e inclus în prețul afișat. Dezvoltatorul a amenajat un loc de parcare la 3 locatari, astfel ca cererea e mai mare decat oferta si, fiind o proprietate independentă, facem precizarea că vânzătorul nu va vinde altfel apartamentul, decât împreună cu parcarea. Achizitia apartamentului poate fi socotită și ca o oportunitate de investiție, aducând o rentabilitate de 7-8% banilor investiți.

Stațiile pentru mijloacele de transport în comun, tramvaie, cât și autobuze, se află la câteva minute de mers pe jos; metroul Titan și parcul IOR sunt la 3 stații sau aproximativ 20 de minute de mers pe jos. Chiar lângă complex se află supermarketul Auchan cu Cinema, cel mai mare club de fitness din țară - World Class Titan, bănci, farmacii, precum și toți operatorii de telefonie mobilă.

Comisionul pentru cumpărător e zero. Vizionări se pot face cu programare telefonică.

Colaborăm cu toți colegii agenți imobiliari din piață care au clienți pentru Răsarit de Soare, oferim toate informațiile de care au nevoie, precum și comision.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului