Vânzare apartament cu 2 camere Confort City - Popești Leordeni

Localizare: Splaiul Unirii nr. 9
Vizualizări: 116
ID: SIN2976
Actualizat: Azi
62.000 Preț negociabil
Comision: 0%

Caracteristici


  • Etaj:11/11
  • Suprafața totală:90.95 m2
  • Suprafața utilă:76.40 m2
  • Anul construcției:2008
  • Condiție:Excelenta
  • Nr. Camere:2
  • Nr. Băi:1
  • Nr. balcoane:1
  • Compartimentare:Decomandat

Detalii


Vânzare apartament cu 2 camere în complexul Confort City din Popești Leordeni, situat pe Splaiul Unirii nr. 9, la etajul 11/11+pod, 90.95 mp totali cu balcon de 14.55 mp inclus (schița atașată), decomandat.

Interiorul e renovat complet, zugrăvit proaspăt și cu finisajele noi, la cheie; apartamentul e complet funcțional și se poate preda imediat. Încălzirea se face cu centrală termică proprie care a fost înclocuită recent, fiind nouă. Costurile cu întreținerea în complex sunt mici. În plus, apartamentul e izolat termic și în interior, pe lângă izolația termică exterioară.

Se vinde mobilat și utilat complet funcțional; cu bucătăria mobilată și echipată complet cu frigider încorporat, plită cu 4 ochiuri - două electrice și două pe gaz, cuptor electric, hotă; un dormitor matrimonial cu pat și saltea noi și dressing foarte încăpător pe un perete (vezi foto); baia echipată complet, inclusiv mașină de spălat rufe; dormotorul mic mobilat pentru copil; în sfârșit, holul, cu o canapea extensibilă, cuier, pantofar și oglindă. Dipsune și de un aparat de aer condiționat.

Apartamentul se predă la cheie și complet funcțional.

Accesul auto în incinta complexului se face cu barieră, are pază, iar un loc de parcare se poate închiria cu 80 Lei/lună sau cumpăra cu 2500-3000 Euro.

Cartierul e recunoscut pentru siguranța pe care o oferă copiilor, fiind închis cu gard. În cadrul complexului e amenajat spațiu de joacă pentru copii și o zonă verde, de asemenea există grădiniță, supermarket, sală de fitness, coafor, frizerie.

Intrarea în complex se face dinspre Theodor Pallady pe noul pod Nicolae Teclu sau din Splaiul Unirii, după Târgul Auto și Pasajul Grigorescu dacă se vine din centru sau dinspre Sălăjan; de asemenea se poate intra și din Popești Leordeni. Pentru pietoni există transport în comun, mașina 223 - cu traseu pâna la CET Sud Vitan, cu mai multe stații, inclusiv la metrou Mihai Bravu. Accesul spre centrul orașului București se face pe Splai.

Metrou Anghel Saligny și centrul comercial din Theodor Pallady se află la 7-8 minute cu mașina.

Comisionul pentru cumpărător este zero. Documentele necesare vânzării sunt pregătite iar predarea apartamentului se poate face imediat.

Cheile se află în agneția noastră iar vizionări se pot face ușor, cu o confirmare telefonică.

Colaborăm cu orice coleg agent imobiliar din piață care are client și oferim toate informațiile necesare prezentării către potențialii cumpărători.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului