Ofertă tranzacționată.

Vânzare apartament cu 2 camere Confort City - Popești Leordeni

Localizare: Splaiul Unirii nr. 9
Vizualizări: 58
ID: SIN2970
Actualizat: 04-08-2022
57.500 Preț negociabil
Comision: 0%
Tranzacționat la 54.500

Caracteristici


  • Etaj:9/11
  • Suprafața totală:77.64 m2
  • Suprafața utilă:61.69 m2
  • Anul construcției:2008
  • Condiție:Excelenta
  • Nr. Camere:2
  • Nr. Băi:1
  • Nr. balcoane:1
  • Compartimentare:Decomandat

Detalii


Vânzare apartament cu 2 camere în complexul Confort City din Popești Leordeni, situat pe Splaiul Unirii nr. 9, la etajul 9/11, 78 mp totali cu terasă de 16 mp inclusă, decomandat.

Interiorul e renovat complet acum, zugrăvit proaspăt și cu finisajele noi, la cheie; apartamentul e complet funcțional și se poate preda imediat. Încălzirea se face cu centrală termică proprie, costurile cu întreținerea fiind mici.

Se vinde semimobilat cu bucătăria mobilată și utilată complet cu mașină de spălat rufe, frigider - noi; plită, cuptor, hotă. Se poate preda și nemobilat, cum se dorește.

Accesul în parcare se face cu barieră, are pază, iar complexul e recunoscut pentru siguranța pe care o oferă copiilor, fiind închis cu gard. În cadrul complexului e amenajat spațiu de joacă pentru copii și o zonă verde, de asemenea există grădiniță, supermarket, sală de fitness, coafor, frizerie.

Intrarea în complex se face dinspre Theodor Pallady pe noul pod Nicolae Teclu sau din Splaiul Unirii, după Târgul Auto și Pasajul Grigorescu dacă se vine din centru sau dinspre Sălăjan; de asemenea se poate intra și din Popești Leordeni. Pentru pietoni există transport în comun, mașina 223 - cu traseu pâna la CET Sud Vitan, cu mai multe stații, inclusiv la metrou Mihai Bravu. Accesul spre centrul orașului București se face pe Splai.

Metrou Anghel Saligny și centrul comercial din Theodor Pallady se află la 7-8 minute cu mașina.

Comisionul pentru cumpărător este zero! Documentele necesare vânzării sunt pregătite iar predarea apartamentului se poate face imediat.

Colaborăm cu orice coleg agent imobiliar din piață care are client și oferim toate informațiile necesare prezentării către potențialii cumpărători.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului