Ofertă tranzacționată.

Vânzare apartament cu 2 camere Baba Novac, Parc IOR

Localizare: Strada Gruiul Argesului
Vizualizări: 1500
ID: SIN2700
Actualizat: 23-09-2020
60.000 Preț negociabil
Comision: 0%
Tranzacționat la 58.000

Caracteristici


  • Etaj:2/4
  • Suprafața totală:49 m2
  • Suprafața utilă:49 m2
  • Anul construcției:1968
  • Condiție:Buna
  • Nr. Camere:2
  • Nr. Băi:1
  • Nr. balcoane:0
  • Compartimentare:Decomandat

Detalii


Vânzare apartament cu două camere în zona Parcului IOR, intersecția Câmpia Libertății cu Baba Novac (intrarea în parcul Titan de la statuia „Alexandru Ioan Cuza”), situat în bloc din plan secund, fără zgomot cauzat de trafic, la etajul 2/4, decomandat. Blocul a fost construit din beton și cărămidă în 1968 și reabilitat termic recent; scara e curată cu 3 apartamente pe nivel.

Interiorul apartamentului e bine compartimentat, cu hol larg unde se poate amenaja un dressing și bucătăria spațioasă, peste medie (aproape 10 mp dacă se renunță la cămara de 1 mp - v. schița apartamentului atașată).

Apartamentul necesită unele îmbunătățiri (a fost locuința civilizată a unei bătrâne), dar are pereții gletuiți, îndreptați și vopsiți cu lavabil, gresie în hol și baie, faianță, tâmplărie PVC la toate ferestrele, blocul a fost reabilitat termic și dispune de un aparat de aer condiționat; contorizarea e individuală având apometre și repartitoare, iar costurile de întreținere sunt mici.

Zona e excelentă pentru locuință, blocul se află pe Strada Gruiul Argeșului cu Parcul IOR vizavi, Parcul Național la Bulevardul Basarabia, la 2 minute de Parcul Gheorghe Petrașcu; Școala Gimnazială Leonardo Da Vinci, Scoala de Arte și Liceul Benjamin Franklin în imediata vecinătate; de asemenea, grădiniță și Facultatea de Medicină Titu Maiorescu; mijloace de transport multiple: două troleibuze, mașină STB și tramvai; nu prea departe de gurile de metrou Piața Muncii sau Dristor; restaurante cu specifice variate la Strada Baba Novac, Cinema Gloria și supermarketuri.

Prețul e negociabil, comsionul pentru cumpărător - zero (agenția noastră reprezintă vânzătorul în tranzzacție, iar cumpărătorul nu datorează comision), cheile sunt în agenție și se poate viziona cu programare telefonică.

Colaborăm cu agenți imobiliari.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului