Vânzare apartament 2 camere, 78 mp, Confort City - Splaiul Unirii

Localizare: Splaiul Unirii 9 - Popesti-Leordeni
Vizualizări: 170
ID: SIN2951
Actualizat: Azi
71.000 Preț negociabil
Comision: 0%

Caracteristici


  • Etaj:1/11
  • Suprafața totală:78 m2
  • Suprafața utilă:62 m2
  • Anul construcției:2008
  • Condiție:Buna
  • Nr. Camere:2
  • Nr. Băi:1
  • Nr. balcoane:1
  • Compartimentare:Decomandat

Detalii


Sincron Imobiliare vă oferă spre vânzare un apartament cu 2 camere în complexul Confort City, situat pe Splaiul Unirii nr. 9, în bloc din 2008, la etajul 1/11, cu suprafața de 78 mp.

Compartimentarea este decomandată iar camerele sunt bine proporționate. La intrare, ne întâmpină un hol generos cu 2 nișe, bucătăria închisă (10 mp), apoi livingul (17 mp) și dormitorul (15 mp), ambele cu acces la balcon, care a fost închis și renovat, fiind astfel transformat în cameră locuibilă. Balconul are o suprafață generoasă de aproape 17 mp și este dispus pe Sud, cu vederea liberă. Baia dispune de geam și este dispusă în capătul holului, lângă dormitor.

Apartamentul deţine finisaje moderne și dispune de: uşă metalică, gresie, faianţă, parchet, geamuri termopan, aer condiţionat, centrală termică proprie, asigurând costuri de întreținere mici și un confort termic sporit. Se vinde parțial mobilat cu dormitor, bucătărie și 2 dulapuri incluse. Deasemenea, se pot prelua și cele 2 locuri de parcare închiriate de la dezvoltator.


Accesul în parcare se face cu barieră, are pază, iar complexul e recunoscut pentru siguranța pe care o oferă copiilor, fiind închis cu gard. În cadrul complexului e amenajat spațiu de joacă pentru copii și o zonă verde, de asemenea există grădiniță, supermarket, sală de fitness, coafor, frizerie.

Intrarea în complex se face din Theodor Pallady pe noul pod Nicolae Teclu; din Splaiul Unirii, după Târgul Auto și Pasajul Grigorescu dacă se vine din centru sau dinspre Sălăjan; de asemenea se poate intra și din Popești Leordeni. Pentru pietoni există transport în comun, mașina 223 - cu traseu pâna la CET Sud Vitan, cu mai multe stații, inclusiv la metrou Mihai Bravu. Accesul spre centrul orașului București se face pe Splai.

Comisionul pentru cumpărător este zero! Documentele necesare vânzării sunt pregătite iar predarea apartamentului se poate face imediat.

Colaborăm cu orice coleg agent imobiliar din piață care are client și oferim toate informațiile necesare prezentării către potențialii cumpărători.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Costi Croitoru
0784920754

Trimite mesaj agentului