Ofertă tranzacționată.

Vânzare aparatament cu 2 camere Titan, cu vedere la Parcul IOR

Localizare: Strada Lotrioara
Vizualizări: 2562
ID: SIN3088
Actualizat: 29-11-2023
82.000 Preț negociabil
Comision: 0%
Tranzacționat la 80.000

Caracteristici


  • Etaj:7/9
  • Suprafața totală:57.02 m2
  • Suprafața utilă:50.27 m2
  • Anul construcției:1976
  • Condiție:Buna
  • Nr. Camere:2
  • Nr. Băi:1
  • Nr. balcoane:1
  • Compartimentare:Decomandat

Detalii


Vânzare apartament cu două camere Titan, pe Strada Lotrioara, lângă Parcul IOR, cu întreaga vedere către parc, în bloc din 1976, la etajul 7/9, confort 1 decomandat, cu suprafața de 57.02 mp (schița atașată). Gura de Metrou Nicolae Grigorescu se află la 3-4 minute.

Blocul a fost reabilitat termic, scara e curată iar interiorul apartamentului se află în condiții civilizate cu gresie, faianță, parchet, termopan, inclusiv balconul închis. Dispune și de un aparat de aer condiționat.

Împărțirea apartamentului e foarte reușită, având un hol în formă de T la intrare, spațios pe latura mai lungă, unde a și fost realizat un dressing pe comandă; din hol intrăm în toate încăperile: baia în dreapta, bucătăria în față (6.52 mp), apoi dormitorul de 12.24 mp și livingul de aproape 19 mp. Din living se intră în balconul aproape pătrat foarte generos, în suprafață de 7 mp. Toate ferestrele au vederea la parc, orientarea cardinală fiind către Vest.

Apartamentul e funcțional, mobilat, cu bucătăria utilată complet cu plită pe gaz, cuptor electric, frigider, mașină de spălat rufe; se vinde și se predă așa cum se vede în fotografii.

Zona e foarte frumoasă și excelentă pentru locuit, cu Parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza/Titan), cel mai mare din Sectorul 3, chiar lângă bloc, metrou Grigorescu la doar câteva minute de mers pe jos, de asemenea Mall ParkLake, Piața Matei Ambrozie; școli, grădinițe și Liceul Dante Aligheri în imediata vecinătate.

Prețul este negociabil iar comisionul pentru cumpărător, zero (0%).

Cheile se află în agenția noastră iar vizionări se pot organiza rapid cu programare telefonică.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului