Anunțul nu mai este de actualitate.

Vânzare 2 camere în bloc nou vizavi de metrou Nicolae Grigorescu

Localizare: 3 minute metrou Nicolae Grigorescu
Vizualizări: 717
ID: SIN2502
Actualizat: 10-08-2020
82.000 Preț negociabil

Caracteristici


  • Etaj:6/7
  • Suprafața totală:93 m2
  • Suprafața utilă:63 m2
  • Anul construcției:2009
  • Condiție:Excelenta
  • Nr. Camere:2
  • Nr. Băi:1
  • Nr. balcoane:1
  • Compartimentare:Semidecomandat

Detalii


Agenţia noastră vă propune un apartament cu două camere în bloc nou, construit în 2009, situat vizavi de metrou Nicolae Grigorescu, în plan secund față de bulevardul Camil Ressu; etaj 6/7, semidecomandat, suprafaţă utilă de 63 mp şi terasă de 30 mp cu acces prin camera de zi şi dormitor, living spaţios, bucătăria închisă, baie mare cu geam pentru aerisire.

Apartamentul se vinde nemobilat şi dispune de centrală termică proprie și un aparat de aer condiționat în living. Se poate vinde şi mobilat şi utilat, la alt preţ, dacă se doreşte.

Interiorul se prezintă în condiții bune, exceptând uzura normală, are parchet, gresie, faianță, termopan, ușile interioare sunt păstrate în stare bună.

Blocul e retras de la bulevard, fără zgomot cauzat de trafic, se află pe Aleea Eprubetei, foarte aproape de metrou Nicolae Grigorescu - 3 minute de ieșirea Ilioara, de asemenea aproape de Parcul IOR/Titan - 6-7 minute, cu piața Matei Ambrozie vizavi; în vecinătate școala Nicolae Labiș, liceul Dante Aligheri, grădinița 241.

În același bloc agenția noastră își are biroul de 8 ani de zile. Lucrăm complexul încă din 2009, administrația e responsabilă, fără costuri de mentenanță, doar întreținerea afișată care e 100 - 150 de lei, în orice lună a anului. Vecinii sunt liniștiți, tineri în general, iar de când suntem și noi aici nimeni nu s-a plâns de nimic.

Fotografiile sunt actuale, localizarea pe hartă este corectă, iar apartamentul este disponibil imediat pentru vizionare și mutare.

Prețul va mai fi negociat şi toate actele sunt pregătite pentru vânzare.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Costi Croitoru
0784920754

Trimite mesaj agentului