Două camere - mobilat și utilat, bloc 2012, loc de parcare și boxă, 1 Decembrie 1918

Localizare: 200 m Parcul Teilor
Vizualizări: 812
ID: SIN2905
Actualizat: Ieri
87.500
Comision: 0%

Caracteristici


  • Etaj:1/3
  • Suprafața totală:62,38 m2
  • Suprafața utilă:55 m2
  • Anul construcției:2012
  • Condiție:Excelenta
  • Nr. Camere:2
  • Nr. Băi:1
  • Nr. balcoane:1
  • Compartimentare:Semidecomandat

Detalii


Sincron Imobiliare vă oferă spre vânzare un apartament cu două camere, complet mobilat şi utilat modern, cu loc de parcare şi boxă incluse în preţ, într-un imobil construcţie 2012, la etajul 1, pe Strada Gura Ialomiţei, lângă Şcoala nr. 116.

Imobilul deţine doar 3 niveluri, cu 3 apartamente pe palier, iar accesul este securizat cu poartă de acces auto şi pietonală şi camere de supraveghere. În preţ sunt incluse: un loc de parcare suprateran acoperit, situat chiar la intrearea în curtea imobilului şi o boxă aflată la subsol.

Suprafaţa totală este de 62,38 mp. Living-ul, cu suprafaţa de 19,25 mp este deschis cu bucătăria (10,03 mp). Balconul este dispus pe întreaga zonă de living şi are o suprafaţă generoasă de 7,39 mp. Tot aici este situată şi centrala termică Viessmann. Dormitorul are o suprafaţă de 13,54 mp iar baia deţine geam pentru aerisire.

Apartamentul se vinde complet mobilat şi utilat, cu mobilier şi electrocasnice de calitate, exact ca în fotografii. Starea generală este foarte bună iar finisajele sunt moderne. Apartamentul dispune de: uşă metalică la intrare, gresie, faianţă, geamuri termopan, parchet, aer condiţionat, rulouri electrice pentru geamurile dormitorului. Electrocasnicele sunt în stare bună de funcţionare: combină frigorifică - Samsung, plită, cuptor electric şi hotă - Hotpoint, maşină de spălat vase - Electrolux, maşină de spălat rufe - Samsung.

Zona este liniştită, la parter se găseşte un magazin iar imobilul se învecinează cu Şcoala Gimnazială nr. 116 şi Grădiniţa nr. 68. Parcul Teilor, Complexul Comercial Auchan Titan şi Lidl sunt la câteva minute de mers pe jos iar cea mai apropiată gură de metrou este 1 Decembrie 1918 la 1,2km (aproximativ 16 minute de mers pe jos).

Apartamentul este liber şi disponibil imediat pentru mutare. Toate documentele necesare vânzarii sunt pregătite iar comisionul pentru cumpărători este 0%.

Colaborăm cu orice coleg agent imobiliar!

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Costi Croitoru
0784920754

Trimite mesaj agentului