Basarabia, foarte aproape de metrou Piața Muncii

Localizare: Basarabia, vizavi de Parcul National
Vizualizări: 549
ID: SIN2549
Actualizat: Ieri
55.000 Preț negociabil
Comision: 0%

Caracteristici


  • Etaj:10/12
  • Suprafața totală:49 m2
  • Suprafața utilă:44 m2
  • Anul construcției:1962
  • Condiție:Buna
  • Nr. Camere:2
  • Nr. Băi:1
  • Nr. balcoane:1
  • Compartimentare:Semidecomandat

Detalii


Apartament cu două camere de vânzare situat într-o zonă foarte frumoasă, pe Bulevardul Basarbia, chiar vizavi de Parcul Național, în bloc retras ușor de la stradă, foarte aproape de gura de metrou Piața Muncii/Hurmuzachi.

Apartamentul se află la etajul 10/12, cu priveliște panoramică peste parc și spre Stadionul Național, orientat către Răsărit, semidecomandat, 49 mp, blocul fiind construit din cărămidă în anul 1962; sufrageria 17 mp, dormitor de 12, bucătăria 6,2 mp, iar baia 3,2, cu geam larg pentru aerisire.

Apartamentul are unele îmbunătățiri ca parchet, gresie și faianță, termopan, inclusiv balconul închis; dispune de un aparat de aer condiționat și de apometre.
Vânzătorul are contract de închiriere cu ADP pentru un loc de parcare, care s-ar putea prelua.

Blocul are două scări, foarte curate, care comunică între ele printr-o curte interioară, putând fi astfel folosite ambele lifturi. Scările sunt dotate cu camere de luat vederi, lifturile sunt înlocuite, de asemena dotate cu camere video și cu radio. Conform spuselor asociației, urmează să intre în reabilitare la primăvară.

Zona e excelentă pentru locuit, liniștită, cu parcuri în zonă: Național, Petrașcu, nu departe de IOR - Alexandru Ioan Cuza; metroul e la 3-4 minute, nenumărate mijloace de transport RATB/STB: tramvaie, troleu, autobuze; în spatele bocului se află baza sportivă Voinicelul cu terenuri de fotbal și tenis de câmp; bazinul de înot, patinoarul la 5 minute; școla gimnazială Leonardo Da Vinci, Școala De arte, grădiniță; spitalul Gomoiu vizavi, Victor Babeș la 3 minute; secția 12 de Poliție în vecinătate.

Prețul va mai fi negociat, iar comisionul pentru cumpărător e zero. Cheile sunt în agenția noastră și se pot face vizionări oricând cu o programare telefonică.

Colaborăm cu orice coleg agent imobiliar care are un potențial cumpărător pentru acest apartament, îi punem la dispoziție toate informațiile și oferim inclusiv comision.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Catalin croitoru
Buna ziua, Sunt interesat de aceasta proprietate si daca poate fi negociata la 55 .000 Eur. De asemenea, sunt interesat de proprietati similare la un pret de aprox 55.000 eur cu urmatoarele specificatii: -Zona: Titan, Salajan,Parc IOR, Nicolae Grigorescu, Bdul Basarabia, Diham, Ozana, Dristor, Bdul. 1 Decembrie; - Balcon Inchis; -Bucatarie separata ( nu open); - Max 10-15 min de Metrou; - Nu parter sau ultimul etaj; -minim 45 mp; Daca aveti proprietati ce corespund celor de mai sus sunt dispus la vizionare imediata. Multumesc. C?t?lin Croitoru

Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului