Ofertă tranzacționată.

De închiriat apartament mobilat cu parcare inclusă Theodor Pallady

Localizare: strada Drumul Gura Putnei
Vizualizări: 1137
ID: SIN2594
Actualizat: 11-11-2019
300
Tranzacționat la 280

Caracteristici


  • Etaj:2/4
  • Suprafața totală:43 m2
  • Suprafața utilă:34 m2
  • Anul construcției:2018
  • Condiție:Buna
  • Nr. Camere:2
  • Nr. Băi:1
  • Nr. balcoane:1
  • Compartimentare:Semidecomandat

Detalii


Agenția noastră vă propune spre închiriere un apartament cu două camere disponibil imediat, situat într-un bloc nou, construit în anul 2018, pe strada Drumul Gura Putnei, zona Theodor Pallady, cu parcare subterană inclusă. Apartamentul se află la etajul 2/4, cu lift care coboară inclusiv în parcare subterană, semidecomandat, cu bucătăria deschisă, având o suprafață totală de 43 mp; balconul e foarte generos, pe toată lungimea apartamentului cu acces din ambele încăperi.

Interiorul a fost locuit pentru câteva luni de proprietari și are finisajele aproape noi: gresie, faianță, parchet, termopan, ușă metalică; dispune de centrală termică individuală, costurile cu întreținerea fiind mici, și de un aparat de aer condiționat.

Apartamentul se închiriază mobilat și utilat complet cu aragaz, frigider, mașină de spălat rufe, televizor.

Blocul e locuit în totalitate, fiind finalizat în toamna anului trecut, beneficiază de locuri de parcare subterane, unul dintre ele fiind rezervat pentru viitorul chiriaș.

Zona e liniștită, în vecinătatea bulevardului Theodor Pallady, prin strada Fetești - Ozana sau prin Drumul Gura Caliței - complex Palladium și Victor Brauner, pe unde se face accesul și către metrou (15-20 minute) sau zona comercială cu Ikea, Auchan, Jumbo, Metro, Decathlon, Jysk și Dedeman.

Zona e într-o continuă dezvoltare, încă se construiește, strada pe care e construit complexul (Titan 4 Residence) în care se află apartamentul e asfaltată, iar accesul auto se face ușor.

Apartamentul e disponibil pentru vizionări cu programare telefonică, iar pentru mutare imediat. Se solicită o lună avans chirie și echivalentul unei luni cu titlu de garanție care va rămâne depozit la proprietar pe întreaga derulare a contractului.

Localizare


Schița imobilului


Vă punem la dispoziție informații complete.
Puteți solicita schița imobilului completand adresa dvs. de e-mail.

Comentarii


Părerea dumneavoastră contează.
Ajutați-ne să devenim mai buni, adăugați un comentariu.

Contactează agentul: Adrian Nata
0721471702

Trimite mesaj agentului